logo

Brandblussers

Wij werken al 20 jaar met het Duitse merk Neuropinn brandblussers. Wij geven hierop 10 jaar garantie. 

Er zijn vele merken en soorten brandblussers en er is wel degelijk verschil. Brandblussers moeten tegen een stootje kunnen en bij brand moeten ze altijd functioneren. Neuropinn levert 10 uit 10. Realiseert u dat bouwmarkten brandblussers verkopen die ze zelf niet hebben ‘hangen’. Online aanbieders bieden merken aan die uiteindelijk niet leverbaar zijn.

Een 6 liter schuimblusser is een basisbeveiligingseenheid die voor 90% van de situaties toepasbaar is. Hiermee kunnen nagenoeg alle branden worden geblust (papier, hout, textiel, verpakkingsmateriaal, olie, benzine, was, vet, kunststoffen, lithium-ion batterijen, oplosmiddelen). Onze schuimblusser verneveld de blusstof waardoor hiermee ook elektrische apparaten kunnen worden geblust.

Wij adviseren u graag welk type brandblusser u benodigd bent voor uw bedrijfsuitoefening. Wij kunnen alle typen (schuim, poeder, CO2, Lithium) en inhoudsmaten leveren.

Voor studentenhuizen zijn gemeentelijke richtlijnen van kracht. Voor de verzekering geldt een 6 liter brandblusser als basis brandbeveiliging eenheid. 

Contact

NoFlame Groningen
Gotenburgweg 7
9723 TK Groningen
(t) 050 549 99 05
(M) 06 526 256 66
(@) heronoflame@home.nl

.

Realisatie & Design
Gertjan Janssen